Kostnadsfria Provox® Life™ – prover

Vilka laryngektomi-tillbehör som passar dig bäst beror på livsstilsfaktorer och personliga preferenser. Vi erbjuder gärna kostnadsfria prover om du är nyfiken på en ny produkt och vill prova innan du köper.

Andning

En värme- och fuktväxlare (HME-kassett) säkerställer lungornas rehabilitering och hjälper till att minska hosta, slemproduktion och bröstinfektioner. Nyckelfunktionen är att fukta och värma upp inandningsluften. Byts varje dag enligt behov och beroende på situation.

Ett plåster används för att fästa HME-kassetter till stomat. Olika former och plåsterstyrkor finns tillgängliga för att tillgodose individuella behov och dessa byts vanligtvis en gång per dag.

Hitta den produkt som du är intresserad av

Klicka här

Vård

Tillbehör används på en daglig basis. I Provox-portföljen finns det många olika våtservetter som används för att rengöra och skydda huden runt stomat, och för att göra det lättare att ta bort plåstret. Det finns också tillbehör för rengöring och underhåll av röstventiler som Provox Brush och Provox Flush.

Hitta de tillbehör som passar in i dina rutiner

Klicka här

Handsfree

Att tala handsfree är en önskan som alla som har genomgått en laryngektomi delar. Med händerna fria att gestikulera, kommer det kännas mer naturligt att prata med människor.

Vill du tala handsfree? Kontakta oss för mer information

Kontakta mig

Dela

Spara till mitt innehåll