Provox® Life™ Tillbehör

Provox® Life™-plåster

De innovativa klöverformade Provox Life™-plåstren är tillverkade av förbättrade material som ökar komforten och passar olika hudtyper och stomaformer. Den förbättrade vidhäftningen hjälper till att säkra plåstret i olika vardagssituationer, och den klöverformade designen ger en bättre passform.

Provox Life™-plåstren passar med den patenterade SecureFitkopplingen, som har en lägre och diskretare profil. SecureFit-kopplingen har ökad säkerhet och hjälper till att förhindra att HME lossnar, till exempel vid hosta. Kopplingen sätts i med ett ”klick” och kan enkelt vridas loss.

Provox Life™ Standard-plåster

Provox Life™ Standard-plåster är utformade för daglig användning och ger en stark tätning runt stomat. Ett flexibelt plåster med låg profil samt bättre vidhäftning och passform. Bra vidhäftning och passform gör att plåstret sitter säkert hela dagen.

Provox Life™ Sensitive-plåster

Provox Life™ Sensitive-plåster är utformat för känslig hud. Plåstret är mjukt och flexibelt och mycket skonsamt mot huden. Det förbättrade hydrokolloidmaterialet ger god och flexibel tätning runt stomat och är samtidigt lätt att applicera och ta bort.

Provox Life™ Stability-plåster

Provox Life™ Stability-plåster är utformat för att ge extra stabilitet och stöd runt stomat. Det är lämpligt för djupt stoma. Den starka vidhäftningen ger en god tätning runt stomat och är särskilt bra för handsfree-tal och för människor som pratar mycket.

Provox Life™ Night-plåster

Provox Life™ Night-plåster är utformat för att lindra och svalka huden på natten. Det speciella hydrogelmaterialet är särskilt lämpligt för att ge huden lugn på natten. Plåstret kan lindra röd och irriterad hud och gör att man kan använda plåster hela dagen.

Provox Life™ LaryTube™

Provox Life™ LaryTube™ kan användas för att fästa Provox Life™ HME och tillbehör. För patienter med ett krympande trakeostoma kan den också användas för att bibehålla öppningen av trakeostomat.

Tillgänglig i Standard, Standard with ring, Fenestrated och Fenestrated with ring. Ringmodellerna ska fästas med Provox Life™ plåster och de andra modellerna med Provox LaryClips eller Provox TubeHolder.

Dela

Spara till mitt innehåll