Provox Life – Fukt- och värmeväxlare (HME)

HME:er hjälper dig andas bättre efter laryngektomin

Vi har designat sex utbytbara fukt- och värmeväxlare (HME:er) som liknar funktionen hos dina övre luftvägar och täcker dina behov för varje tillfälle. Dessa högpresterande HME:er säkerställer rätt balans mellan befuktningsförmåga och andningsmotstånd.

Introduktion till Provox Life produkter

Provox Life Home HME

Provox Life Home HME är utformad för att förbättra lunghälsan. Den nya designen har optimerad befuktningsförmåga och andningsmotstånd. Det gör Provox Life Home HME perfekt för lugna aktiviteter i hemmet.

Provox Life Go HME

Provox Life Go HME är utformad för att ge lägre andingsmotstånd, men samtidigt god befuktningsförmåga och lungrehabilitering. Provox Life Go HME gör det därför behagligare att andas vid vardagliga aktiviteter utanför hemmet.

Provox Life Night HME

Provox Life Night HME är utformad för att ge bästa befuktningsförmåga och en behaglig nattsömn. Tack vare den innovativa designen hjälper Night HME till att minska slem och hosta på natten.

Provox Life Protect HME

Provox Life Protect HME är utformad för att kombinera egenskaperna för en HME med ett effektivt elektrostatiskt filter. Det gör att Provox Life Protect HME skyddar mot bakterier, virus och andra luftburna partiklar. Det finns många vardagssituationer där ett extra skydd av lungorna kan behövas. Till exempel i kollektivtrafiken, tätbefolkade områden, i affärer eller i dammiga arbetsmiljöer.

Provox Life Energy HME

Provox Life Energy HME är utformad för att möjliggöra användning av HME i situationer med hög aktivitet. Provox Life Energy HME har mycket lågt andningsmotstånd och ger mer luft och lättare andning när du är fysiskt aktiv.

Provox Life FreeHands HME

Provox Life FreeHands HME är utformad för att möjliggöra handsfree-tal i kombination med Provox FreeHands Flexivoice. Handsfree-tal ger dig friheten att tala och använda båda händerna samtidigt – till exempel när du kör bil eller lagar mat.

Dela

Spara till mitt innehåll