Vårt syfte och våra värderingar

Vårt uppdrag är att hjälpa människor som andas genom ett stoma. Detta gör vi genom vår personliga service och innovativa produkter, som kan göra vardagen enklare för våra kunder.

Våra värderingar

Våra värderingar sätter standarden för hur vi agerar. De är kärnan i vår kultur.

”Våra värderingar representerar de åtaganden vi har gentemot alla våra intressenter. Genom att leva efter våra värderingar visar vi att vi bryr oss om våra kunder och varandra. Detta gör oss stolta över att betjäna våra kunder varje dag.”

– Caroline Vagner Rosenstand, President

Vi lyssnar

På Atos Medical är vi lyhörda och nyfikna. Vi söker aktivt ny kunskap genom att lära oss av varandra och av våra kunder. Vi använder de insikter vi får för att ständigt bli bättre.

Vi inspirerar

På Atos Medical arbetar vi med passion och hängivenhet. Vi har ambitiösa mål och höga förväntningar på oss själva. Vi strävar efter att erbjuda en attraktiv framtidsbild som motiverar andra till handling.

Vi fokuserar

På Atos Medical väljer vi att koncentrera oss på de områden där vi kan tillföra mest värde. Våra val är tydliga och transparenta och de hjälper oss att förverkliga våra ambitioner.

Vi engagerar

På Atos Medical interagerar vi med våra intressenter och involverar dem i det vi gör. Vi stöttar och engagerar våra kunder och varandra varje dag. Respekt och integritet står i centrum för allt vi gör.

Dela

Spara till mitt innehåll