Sök
close

Välkommen till Atos Medical

Börja med att välja ditt land.

Sverige
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekräfta ditt val
  • Ditt land:Sverige

Provox® Life™ tillbehör

Provox® Life™-plåster

 

De innovativa klöverformade Provox Life™-plåstren är tillverkade av förbättrade material som ökar komforten och passar olika hudtyper och stomaformer. Den förbättrade vidhäftningen hjälper till att säkra plåstret i olika vardagssituationer, och den klöverformade designen ger en bättre passform.

Provox Life™-plåstren passar med den patenterade SecureFitkopplingen, som har en lägre och diskretare profil. SecureFit-kopplingen har ökad säkerhet och hjälper till att förhindra att HME lossnar, till exempel vid hosta. Kopplingen sätts i med ett ”klick” och kan enkelt vridas loss.


Provox Life™ Standard-plåster

 

Provox Life™ Standard-plåster är utformade för daglig användning och ger en stark tätning runt stomat. Ett flexibelt plåster med låg profil samt bättre vidhäftning och passform. Bra vidhäftning och passform gör att plåstret sitter säkert hela dagen


Provox Life™ Sensitive-plåster

 

Provox Life™ Sensitive-plåster är utformat för känslig hud. Plåstret är mjukt och flexibelt och mycket skonsamt mot huden. Det förbättrade hydrokolloidmaterialet ger god och flexibel tätning runt stomat och är samtidigt lätt att applicera och ta bort


Provox Life™ Stability-plåster

 

Provox Life™ Stability-plåster är utformat för att ge extra stabilitet och stöd runt stomat. Det är lämpligt för djupt stoma. Den starka vidhäftningen ger en god tätning runt stomat och är särskilt bra för handsfree-tal och för människor som pratar mycket.


Provox Life™ Night-plåster

 

Provox Life™ Night-plåster är utformat för att lindra och svalka huden på natten. Det speciella hydrogelmaterialet är särskilt lämpligt för att ge huden lugn på natten. Plåstret kan lindra röd och irriterad hud och gör att man kan använda plåster hela dagen.


Provox Life™ LaryTube™

 

Provox Life™ LaryTube™ kan användas för att fästa Provox Life™ HME och tillbehör. För patienter med ett krympande trakeostoma kan den också användas för att bibehålla öppningen av trakeostomat.

Tillgänglig i Standard, Standard with ring, Fenestrated och Fenestrated with ring. Ringmodellerna ska fästas med Provox Life™ plåster och de andra modellerna med Provox LaryClips eller Provox TubeHolder.

Vill du veta mer om Provox Life™-plåster?

Låt oss kontakta dig

När du skickat din förfrågan kommer vi att gå igenom den och återkomma inom en arbetsdag.
*Obligatoriska fält
Jag föredrar att bli kontaktad via:

Eller kontakta oss direkt

Sverige
Kundtjänst Tel. +46415 198 20
Växel Tel: +46415 198 00
Se hela kontaktlistan här