Sök
Provox-systemet

I Provox-systemet ingår tre kärngrupper av produkter – Provox-röstventilen, Provox HME-kassetter och Provox-stomaplåster. Provox-produkter rekommenderas i hela världen och är resultatet av 25 år med ständig produktutveckling och innovations lösningar.

Röstventiler

Provox-systemet erbjuder ett komplett sortiment av standardröstventiler och tillbehör som ger användarna en god röstkvalitet, låg ansträngning vid tal, komfort och enkelt underhåll av röstventilen. Dessutom finns det flera specialröstventiler och tillbehör att välja på som löser problem som tidigt läckage genom röstventilen och läckage runt röstventilen.

 

Vill du veta mer om Provox-röstventiler?
Provox HME-kassetter och talventiler

Provox XtraFlow HME och Provox XtraMoist HME- kassetten minskar slemproduktion och hosta genom att befukta, värma och filtrera luften du andas. De kan dessutom användas för tal, med fingertillslutning.

Provox FreeHands FlexiVoice erbjuder friheten att kunna tala både handsfree och med fingertillslutning. Provox FreeHands FlexiVoice är en kombination av en talventil och en HME.

 

Vill du veta mer om Provox XtraHMEs?
Provox-stomaplåster

Provox-stomaplåster används för att hålla Provox HME-kassetten på plats framför ditt stoma. Provox-fastsättningsprodukter finns i ett komplett sortiment så att du kan hitta den fastsättningsprodukt som är bäst för dig.

Vill du veta mer om Provox-stomaplåster?
Provox katalog
  • Vill du veta mer om våra produkter? Läs mer i vår Provox katalog
Ladda ner