Sök
close

Välkommen till Atos Medical

Börja med att välja ditt land.

Sverige
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekräfta ditt val
  • Ditt land:Sverige

Atos Medical – Leverantör av Provox

Sedan introduktionen av den första Provox röstventilen för mer än 30 år sedan, har Atos Medical blivit världsledande inom laryngektomivård.

Provox

Provox erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter inom röst- och lungrehabilitering. Dessa är indelade i tre grupper: röstventiler för att tala (länk till att tala), värme och fuktväxlare (HME) för andning och plåster och andra tillbehör. Det finns också ytterligare Atos Medical Provox-tillbehör för varje produktgrupp och ett antal tillbehör för att tala handsfree.

Du har möjlighet att i samråd med din läkare välja en personlig kombination av produkter för att uppfylla dina behov.

Provox röstventiler

Det snabbaste sättet att återfå din röst är att använda en röstventil. Tusentals människor som har genomgått total laryngektomi litar på Provox-röstventiler för att få förtroendet att tala mer naturligt. De är kända för att vara robusta, pålitliga apparater som är lätta att underhålla.

Vill du veta mer om Provox-röstventil?

Kontakta oss

Provox HME-kassetter

Provox HME-kassetter sitter på ditt stoma och tillåter dig att andas genom dem. De bidrar till att minska hosta och slemproduktion samtidigt som de lättar på irritationen i luftstrupen.

I Provox-sortimentet ingår det olika HME-kassetter

Provox-plåster

Provox-plåstret är det vanligaste och bekvämaste sättet att fästa HME-kassetten på ditt stoma. De finns i ett brett sortiment så att du kan hitta en som är bäst lämpad för dig.

Nyfiken på mer om olika Provox-plåster?

Kontakta oss

Provox FreeHands

Att tala handsfree är en önskan som delas av nästan alla som har genomgått en laryngektomi. Provox FreeHands FlexiVoice är vår mest populära produkt för att tala handsfree.