Sök
close

Välkommen till Atos Medical

Börja med att välja ditt land.

Sverige
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekräfta ditt val
  • Ditt land:Sverige

Frigör din röst™

Tala hands-free är en önskan som delas av alla som har genomgått laryngektomi. Med dina händer fria att gestikulera, kommer samtal med andra människor att kännas mer bekvämt. När man gör vardagliga saker som att laga mat eller att vara tillsammans med andra människor, är det trevligt att tala utan att behöva använda händerna. Många har sagt att tala hands-free känns mer som livet innan operationen.

Bills röst

Bill började tala handsfree 4 månader efter sin operation. Han är gift och har två vuxna döttrar. Han arbetar heltid som ingenjör. Bill använder Provox Free FlexiVoice tillsammans med Provox® FreeHands Support™.

Tusentals personer runt om i världen talar redan hands-free med Provox FreeHands.

Läs mer

Var mer aktiv

Med Provox FreeHands kan du vara mer aktiv. Gå ut och träffa människor blir lättare när du talar hands-free. Du kan vara tillsammans med familj och vänner på ett mer naturligt sätt och det är lättare smälta in. Arbetslivet blir också lättare, speciellt om du är beroende av båda dina händer för att utföra ditt arbete.

 

Fysiska aktiviteter som cykla, promenera eller att träna på gymmet blir också mindre komplicerat med Provox FreeHands. Du kan enkelt ändra från talläge till andningsläge. Du kan fortfarande tala medan du är aktiv genom att använda ett finger.

 

Laryngectomy_International_atos-print-08_article-picture-without-text_web

Klicka och kom igång

Det är ingen hemlighet att det krävs övning för att lära sig att tala hands-free igen. Din läkare eller logoped hjälper dig i början, men när du en gång lärt dig använda Provox FreeHands så blir det en självklarhet för dig. Du kommer snart att veta när och hur du ska använda de olika alternativen utifrån dina behov. Klicka bara på Provox FreeHands FlexiVoice och du är redo.

Behöver ditt stoma extra stöd? Läs om vår nya Provox FreeHands support

Läs mer