Sök
close

Välkommen till Atos Medical

Börja med att välja ditt land.

Sverige
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekräfta ditt val
  • Ditt land:Sverige

Kommande eventteman

Med så många event på så många platser, har vi sedan länge inplanerade teman så att du vet vad som är på gång under de kommande månaderna. Om du är särskilt intresserad av ett ämne, tveka då inte att kontakta oss, så vi kan ge dig specifik eventinformation.

Nu kommer värmen – din sommarguide

Det handlar om att göra sig redo inför sommaren. Din produktspecialist kommer att gå igenom de bästa tipsen för att få ut det mesta av de varma sommardagarna och varma, fuktiga nätterna, samtidigt som du ser till att ta hand om ditt stoma på bästa möjliga sätt.

Sommartest

Sant eller falskt: Kan du använda samma HME-kassett i flera dagar? Kan du riva av plåstret när du byter det? Eller fungerar det med samma HME-kassett för alla situationer? Dessa är exempel på en del av frågorna vi får varje dag, på hembesök eller event. Vi har sammanställt dem i en liten frågesport för att testa dina kunskaper och dela våra insikter i ett roligt format.

En starkare röst

Om du är nyfiken på att veta mer om hur du får ut det mesta möjliga av din röst, då ska du gå på detta event. Vår produktspecialist kommer att gå igenom några enkla röststärkande övningar för att arbeta på att förbättra ljudkvaliteten. Det är den perfekta platsen för att ställa frågor och öva med andra som också har gjort en laryngektomi.

Atos organiserar lunch

Dela en trevlig lunch med dina kamrater innan semestern. Detta event fokuserar på olika sätt att njuta av mat och få tillbaka din känsla för smak och lukt – något som många människor saknar efter en laryngektomi.

 

Hittar du inte vad du söker efter i denna lista? Berätta om dina idéer! Dessa event är avsedda för dig, så vi vill alltid ha din feedback.

Dela dina idéer inför framtida event

Ring mig