Sök
close

Välkommen till Atos Medical

Börja med att välja ditt land.

Sverige
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekräfta ditt val
  • Ditt land:Sverige

Lokala event

Varje månad står vi värd för lokala event världen runt. Vi kallar dem ”MyVoice”-event eftersom de handlar om dig och dina behov. Samtidigt är det ett utmärkt tillfälle att lära känna andra människor i ditt område som lever med en total laryngektomi.

Atos Medical stöder människor direkt efter operationen, och erbjuder fortsatt stöd genom att vara värd för många lokala event som bidrar till att sammanföra användare. På dessa event ges det möjlighet till att dela och utbyta erfarenheter. Det är skönt att veta att andra människor delar samma oro och förhoppningar som du eller står inför liknande utmaningar. Under hela året anordnar vi event för att sammanföra människor med laryngektomi.

Dessa event är oftast för små grupper, så att du kan träffa din lokala Atos Medical-representant och lära känna andra i en mer avslappnad miljö. De saker som tas upp är till stor del de som du är intresserad av.

Hitta ett event nära dig

Klicka här

Inspiration från andra användare

Två par som gick på ett event i USA i augusti 2017 upptäckte att de hade bott i samma lilla stad under större delen av sina liv – bara 13 kilometer från varandra. En av dem hade genomgått en total laryngektomi för sex år sedan, för den andra var det bara ett år sedan.

Den mer erfarna personen övertygade ”nykomlingen” om att bära sin värme- och fuktväxlare dygnet om, och gav dessutom massvis med bra råd om resor. Efter eventet blev de båda paren vänner, de bytte telefonnummer och planerar nu att åka på en kryssning tillsammans!