Sök
close

Välkommen till Atos Medical

Börja med att välja ditt land.

Sverige
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekräfta ditt val
  • Ditt land:Sverige

Vår kultur

På Atos Medical har vi en högpresterande kultur byggd på syfte, stolthet och hållbar tillväxt. Vi tror att en öppen arbetsmiljö och utmanade roller med utvecklingsmöjligheter tillsammans bidrar till engagerade medarbetare.

Passion för våra kunder

Vi är väldigt stolta över att ha en stor mångfald av talanger inom vår globala organisation. Många av dem har en nära kontakt med våra kunder som en del av sina roller, förenade av deras  passion för att ständigt förbättra livet för människor som andas genom ett stoma.

Globalt samarbete

Att arbeta på Atos Medical innebär att arbeta inom en mångsidig, global organisation med stora möjligheter. Vi har den ultimata kombinationen av en prestationsdriven och samverkande kultur där vi strävar efter att arbeta tillsammans för att uppnå mer: vårt bästa arbete skapas tillsammans. Det är först när vi bygger på varandras idéer och erfarenheter inom och mellan olika team, som innovativa produkter skapas.

Göra skillnad

Som en snabbrörlig och resultatorienterad organisation förväntar vi oss att man tar ansvar och vågar ta steget. Inom Atos Medical har vi breda och varierande roller och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka utanför sitt närmaste ansvarsområde. Det innebär att våra anställda kan utveckla sina färdigheter och kunskaper genom ytterligare projekt och uppdrag.