Sök
close

Välkommen till Atos Medical

Börja med att välja ditt land.

Sverige
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekräfta ditt val
  • Ditt land:Sverige

Vårt syfte och våra värderingar

Vårt syfte

Vårt uppdrag är att hjälpa människor som andas genom ett stoma. Detta gör vi genom vår personliga service och innovativa produkter, som kan göra vardagen enklare för våra kunder.

Våra värderingar

Våra värderingar sätter standarden för hur vi agerar. De är kärnan i vår kultur.

”Våra värderingar representerar de åtaganden vi har gentemot alla våra intressenter. Genom att leva efter våra värderingar visar vi att vi bryr oss om våra kunder och varandra. Detta gör oss stolta över att betjäna våra kunder varje dag.”

 

– Britt Meelby Jensen, VD

Vi lyssnar

På Atos Medical är vi lyhörda och nyfikna. Vi söker aktivt ny kunskap genom att lära oss av varandra och av våra kunder. Vi använder de insikter vi får för att ständigt bli bättre.

Vi inspirerar

På Atos Medical arbetar vi med passion och hängivenhet. Vi har ambitiösa mål och höga förväntningar på oss själva. Vi strävar efter att erbjuda en attraktiv framtidsbild som motiverar andra till handling.

Vi fokuserar

På Atos Medical väljer vi att koncentrera oss på de områden där vi kan tillföra mest värde. Våra val är tydliga och transparenta och de hjälper oss att förverkliga våra ambitioner.

Vi engagerar

På Atos Medical interagerar vi med våra intressenter och involverar dem i det vi gör. Vi stöttar och engagerar våra kunder och varandra varje dag. Respekt och integritet står i centrum för allt vi gör.