Sök
close

Välkommen till Atos Medical

Börja med att välja ditt land.

Sverige
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekräfta ditt val
  • Ditt land:Sverige

Våra kontor

Vi finns från Wisconsin i väst till Sydney i öst och många platser däremellan. Här kan du få en snabb titt på några av våra kontor.

Atos Medical Huvudkontor, Malmö, Sverige

 

Vårt huvudkontor ligger i Hyllie i södra Sverige. Kontoret öppnade hösten 2015 och här har för närvarande cirka 50 personer sin fasta arbetsplats, inklusive majoriteten av det globala ledarskapsteamet. Det är här de flesta av våra globala funktioner är baserade och där vi arrangerar våra globala möten och evenemang. Det är en trivsam och livlig miljö där många nationaliteter samarbetar för att tillhandahålla lösningar till våra globala dotterbolag.

Atos Medical FoU- och tillverkningsanläggning, Hörby, Sverige

 

Vår huvudsakliga produktion ligger i Hörby, nära Lyby där Atos Medical grundades av bröderna Gert och Jan-Ove Persson 1986. Här har vi idag har vi ett forsknings- och utvecklingscenter i världsklass, toppmodern teknik, renrum och tillverkning.

För närvarande arbetar cirka 120 anställda på anläggningen i Hörby och stämningen är genuin och informell. Detta inkluderar vårt forsknings- och utvecklingscenter, där vi utvecklar nya innovationer och här finns även vårt produktionsteam, som är hjärtat i vår verksamhet som ser till att vi tillverkar produkter som kan levereras till alla våra globala marknader.

 

Atos Medical USA, New Berlin, Wisconsin

 

Atos Medical i USA öppnade sitt kontor i Milwaukee år 2000. Här finns över 150 fantastiska medarbetare som ger service till våra kunder i alla 50 stater. Kontoret ligger i New Berlin, Wisconsin, som ligger strax väster om Milwaukee.

De viktigaste funktionerna i vårt New Berlin-kontor är ett omfattande kundservice team, distributionscenter samt våra supportfunktioner som ekonomi och marknadsföring.

Atos Medical Storbritannien, Nottingham

 

Atos Medical har varit verksamt i Storbritannien sedan 2015 och ligger i Nottingham. Det är härifrån vi levererar våra produkter till hela Storbritannien. Kontoret ligger nära centrum av Nottingham, som är en blomstrande och kreativ stad. Cirka 70 personer jobbar för Atos Medical Storbritannien i olika roller och flera team, inklusive kundservice, kundvård, försäljning, lager och andra supportande roller.

 

Atos Medical Tyskland, Troisdorf

 

Troisdorf-kontoret öppnade 2009. År 2018, slutförde vi förvärvet av Heimomed Heinze GmbH & Co. KG, vilket ytterligare stärkte vår ledande position på den tyska marknaden. Samma år grundades en D / A / CH-region för Tyskland, Österrike och Schweiz med huvudkontor i Troisdorf. För närvarande har 195 personer sin fasta arbetsplats inom DACH-regionen, varav de flesta finns på vårt kontor i Troisdorf.

 

Atos Medical Benelux, Zoetermeer, Nederländerna

 

Atos Medical har verkat i Nederländerna och Belgien sedan 2004 men slogs samman till Atos Medical Benelux i början av 2018. Vi finns i Zoetermeer, en stad nära Haag i Nederländerna, och vi har cirka 45 personer som arbetar för Atos Medical Benelux i olika roller i flera team, inklusive kundservice, sjuksköterskor, försäljning, lager och andra stödjande roller. Vi arbetar från ett mycket rymligt, modernt kontor och atmosfären är lättsam och informell.

 

Atos Medical Brasilien, São Paulo

 

Atos Medical’s dotterbolag i São Paulo öppnade 2014 men vi har sedan 2008 kunnat erbjuda vår produktportfölj i Brasilien. Vi är ett snabbt växande företag i Brasilien och det enda företaget i landet som erbjuder produkter för rehabilitering hos laryngektomerade patienter, kliniskt utbildningsprogram till vårdpersonal och professionella sjuksköterskor samt olika patientevent. Vi har över 40 engagerade anställda som stödjer våra kunder i Brasilien. Vårt kontor ligger i stadsdelen Vila Olímpia, São Paulo – ekonomiskt centrum i Brasilien, ett mycket dynamiskt- och affärscentrerat område.