Sök
close

Välkommen till Atos Medical

Börja med att välja ditt land.

Sverige
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekräfta ditt val
  • Ditt land:Sverige

Om oss

Vårt uppdrag är att hjälpa människor som andas genom ett stoma. Detta gör vi genom vår personliga service och innovativa produkter, som kan göra vardagen enklare för våra kunder.

Sedan den första Provox-röstventilen introducerades år 1990, har Atos Medical blivit världsledande inom laryngektomi.

Vårt engagemang och vår specialisering inom området har gjort det möjligt för oss att skaffa ingående insikter i våra kunders behov. Detta är en drivkraft för vår innovationsprocess och vi är stolta över att ständigt kunna förbättra, utveckla och hitta nya lösningar till våra kunder.

Genom åren har vi tillgodosett behoven för fler än 100 000 personer som lever med ett trakeostoma i fler än 70 länder. Vår omfattande produktportfölj för laryngektomivård innefattar ett komplett sortiment av Provox-produkter för tal- och lungrehabilitering. Vårt breda sortiment med högkvalitativa produkter möjliggör en personligt anpassad kombination av lösningar för varje enskild användare.

På Atos Medical är vi väl medvetna om att vårt ledarskap inom laryngektomi består av mer än produktutveckling. Stöd till klinisk forskning och utbildning av vårdpersonal och användare är en viktig del av vår verksamhet. Våra produkter presenteras i mer än 150 publikationer och vi supportar och leder hundratals konferenser och utbildningsprogram varje år.

Vår historia

Atos Medical grundades i södra Sverige av bröderna Gert och Jan-Ove Persson.

Sedan vi grundades 1986 har vi befäst vår ställning och är idag världsledande inom laryngektomi.

I dag fortsätter Atos Medical att tillgodose behoven för personer runt om i världen som lever med ett trakeostoma. Vi vill fortsätta ligga i framkant vilket inbegriper förstklassig produktutveckling som grundar sig på klinisk forskning och kundinsikter, liksom kundvård med utbildning av både vårdpersonal och patienter. Dessa är integrerade delar av vår verksamhet.

Vi är stolta över vår historia och vad vi har åstadkommit. Vi ser framemot att få fortsätta lära oss av våra användare och erbjuda dem våra bästa produkter, tjänster och utbildningar inom röst- och lungrehabilitering.