Sök
close

Välkommen till Atos Medical

Börja med att välja ditt land.

Sverige
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekräfta ditt val
  • Ditt land:Sverige

Vår Koncernledning

Britt Meelby Jensen

CEO

Sedan början av 2019 har Atos Medical varit under ledning av vår dynamiska VD, Britt Meelby Jensen. Hon har stor erfarenhet inom hälsovårdsindustrin och innan hon började på Atos var hon VD för Zealand Pharma A / S och Dako A / S. Innan dess tillbringade hon mer än ett decennium på Novo Nordisk i en rad ledande globala positioner. Britt har en magisterexamen i internationell marknadsföring och management från Copenhagen Business School samt en MBA i ekonomi från Solvay Brussels School of Economics and Management. När hon inte aktivt leder företaget sitter Britt i styrelsen för Ambu A / S och Hempel Foundation. Hon gillar att spendera sin lediga tid med sin man och sina tre barn. Andra passioner hon har är resor och landsvägscykling.

Egil Mølsted Madsen

Chief Financial Officer

Sedan augusti 2019 är det vår CFO, Egil Mølsted Madsen, som hållit ett vaksamt öga på  Atos Medicals ekonomiska hälsa.Innan han kom till oss hade Egil positionen som Executive Vice President & CFO på MTH Højgård Koncernen samt positionen som CFO i Dako Denmark. Han har en magisterexamen i företagsekonomi och revision från Copenhagen Business School och är statsauktoriserad revisor. När han inte är upptagen med balans- och resultaträkning, använder Egil sin lediga tid för att hålla sig i form, antingen genom att simma, springa eller cykla. Han tycker också om att laga mat och resa med sin familj.

Dorthe Rønnau

Senior Vice President, HR & Communications

Innan Dorthe Rønnau började på Atos Medical 2016 hade hon ledande befattningar inom HR vid ISS Facility Services och Coloplast i Danmark. Idag är hon vår passionerade och engagerade Senior Vice President för HR & Communications. Dorthe har en kandidatexamen från Köpenhamns Tekniska Högskola, Danmark. När hon inte bygger vår företagskultur och upprätthåller våra värderingar tycker Dorthe om att spendera sin kvalitetstid med sin man och två vuxna döttrar. God mat och resor, särskilt i Alperna, är två av hennes stora passioner i livet.

Christian Skak Olufsen

Vice President, General Counsel, Legal Affairs and Compliance

Atos Medicals juridiska angelägenheter och efterlevnad vilar i Christian Skak Olufsens mycket kapabla händer. Christian har en magisterexamen i juridik från Köpenhamns universitet och innan han började på Atos Medical 2016 tjänstgjorde han på Novo Nordisk i tio år och därefter som oberoende rådgivare. När han inte är upptagen med att hålla Atos på rätt väg, tycker Christian om att vara tillsammans med sin fru, tre barn och barnbarn. Förutom juridik är Christians andra passion valthorn som han spelar i en av Köpenhamns orkestrar.

Ulrik Berthelsen

Chief Commercialization & Innovation Officer

Ulrik Berthelsen är vår Chief Commercialization and Innovation Officer och arbetar outtröttligt för att hålla Atos Medical i framkant inom vår bransch. Före sin nuvarande roll hade Ulrik positionen som Senior Vice President, Northern & Southern Europe, Japan, and Emerging Markets. Ulrik kom till Atos via Coloplast, där han arbetade från 2006 till 2016 i olika ledande befattningar. Ulrik har en magisterexamen i internationell marknadsföring och management från Copenhagen Business School.

När han inte aktivt letar efter innovativa sätt att bättre hjälpa våra kunder och driva affärstillväxt, tycker Ulrik om att springa och tillbringa tid med sin fru och son. Efter att ha tillbringat ett par år i Italien, utvecklade Ulrik en passion för landet och dess språk.

Martin Richardson

Senior Vice President, Operations & Quality  

Atos Medical är stolta över att leverera produkter av hög kvalitet och sedan oktober 2017 har Martin Richardson säkerställt att vi fortsätter att leverera vad vi lovar. Innan han blev Senior Vice President, Operations and Quality på Atos, tillbringade Martin över 5 år i ledande roller på Baxter International Inc.. Innan Martin började sin yrkeskarriär tog han en civilingenjörsexamen och en kandidatexamen i företagsekonomi från Lunds universitet. Utanför arbetet värdesätter Martin sin tid med sin familj såväl som att delta i sporter som löpning och utförsåkning.

Christian Zischek

Senior Vice President, Europe Central

Centraleuropa är ett viktigt område för Atos Medical och aktiviteterna i regionen hanteras effektivt av Christian Zischek, Senior Vice President, Europe Central. Innan Christian kom till Atos Medical 2019 var han med och grundade Fidelio Healthcare Partners GmbH & Co KG. Innan dess tillbringade han 5 år på Aenova Holding GmbH, först som vice VD för företagsutveckling och slutligen som VD i USA. Christian är utbildad läkarevid LMU München och Harvard Boston, och han har också en MBA från INSEAD. Christian bor i München med sin fru och tre barn och tillsammans älskar de att åka slalom och vandra. Christians andra passioner i livet är att spela fiol och piano.

Pascale Chapuis

Senior Vice President, Europe North and South

Innan Pascale Chapuis anslöt sig till Atos Medical 2018 hade hon olika befattningar inom flera aktörer i hälsoindustrin. Hon arbetade åtta år för Johnson & Johnson inom Diabetes Care Franchise som VD för det franska dotterbolaget och tidigare som marknadschef för Frankrike och Benelux. Innan dess tillbringade hon 15 år på Roche Pharma i olika roller inom marknadsföring, försäljning och business analytics som täckte marknader för diabetes, reumatologi och fetma. Pascale är examinerad från IDRAC Paris Business School och har en magisterexamen i Health Marketing från Paris Medicine University. Genom att tillhöra ett nätverk av entreprenörer (CJD Paris) är Pascale engagerad i att dela och diskutera gemensamma värderingar, kunskap om fördelarna med humankapital, hur man driver hållbara företag och olika sätt att bygga företagens framtid tillsammans. Hon värdesätter att spendera sin tid med familjen; man och tre barn, liksom skidåkning och segling.

Sune Schmoelker

Senior Vice President, New Markets

2016 började Sune Schmoelker på Atos Medical som Managing Director, Emerging Markets och återvände då till Skandinavien efter att ha bott 5 år i Asien. Han befordrades 2019 och är idag vår Senior Vice President för New Markets där han kontinuerligt letar efter nya tillväxtmöjligheter. Sune har en magisterexamen från Copenhagen Business School och började sin karriär på The Boston Consulting Group innan han kom till Chr. Hansen. När han inte reser till sina nyckelmarknader i regionen har Sune händerna fulla med sina små tvillingar och njuter av en omgång tennis med sina vänner.