Sök
close

Välkommen till Atos Medical

Börja med att välja ditt land.

Sverige
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekräfta ditt val
  • Ditt land:Sverige

Livet på Atos Medical

Våra medarbetare är styrkan och nyckeln till vår fortsatta framgång. Vi skapar den bästa kundupplevelsen och en framgångsrik verksamhet genom våra 1200 kompetenta och engagerade medarbetare runt om i världen.

Möt Annika - Arbetsledare / Produktionsplanerare

”Min resa på Atos Medical startade i september 1999 som operatör inom produktion. Vid den tiden var produktionsvolymerna inte i närheten av de volymer vi tillverkar idag, och mycket av mitt arbete gjordes för hand. Under mina år på Atos Medical har jag arbetat i olika roller och idag jobbar jag som arbetsledare och produktionsplanerare för vårt renrum där vi bland annat monterar och limmar våra röstproteser. I den här rollen är jag ansvarig för produktionsplaneringen och ser till att vi levererar i tid till våra kunder och gör rätt prioriteringar. Jag älskar mitt jobb och alla kollegor jag har runt mig. Tillsammans är vi ett fantastiskt team som alltid ger 110% för att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Atos Medical för mig är som en andra familj och betyder mycket för mig. ”

Annika Clementson
Atos Medical, Hörby
Började på Atos Medical: 1999
 

Möt Roland - Director Customer Care Center

”Jag började på Atos Medical 2015 i min första ledande position som Regional Sales Manager. Det var ett stort steg i min karriär som Atos Medical stödde mig med. Efter 3 ½ framgångsrika år inom den rollen erbjöds jag tjänsten som marknadschef som jag tog över 2019. Strax efter det kontaktades jag av företaget för att omorganisera vårt interna säljteam. Sedan dess leder jag vårt nya Customer Care Center med åtta kundtjänstteam samt flera back office-funktioner som en del av det tyska ledarskapsteamet. För mig har Atos Medical spelat en viktig roll i min personliga utveckling och karriärutveckling och jag är tacksam för möjligheten att utvecklas inom företaget. ”

Roland Doll
Tyskland, Troisdorf 
Började på  Atos Medical: 2015 

 

Möt Rebecka - Medical Writer

”I slutet av 2017 började jag på Atos Medical i Hörby som projektledare, för att arbeta med utveckling av nya plåster. Jag lärde mig om processen för att få myndighetsgodkännande för medicinsk utrustning och allt det hårda arbete som det innebär . När rollen i Hyllie som Medical writer inom medicinska och vetenskapliga frågor, annonserades var det steget i rätt riktning för mig. Nu får jag lära mig ännu mer om våra slutanvändare och hela vårt produktsortiment, samtidigt som jag använder min vetenskapliga bakgrund och skriver mycket som jag tycker om. Det är fantastiskt roligt att få möjligheten att kontinuerligt lära sig och få nya erfarenheter ”

Rebecka Grantinge  
Huvudkontoret, Hyllie  

Började på Atos Medical: 2017 

Möt Clement - Head of Consumer Insights

”Jag kom till Atos Medical i Frankrike för sex år sedan som marknadsassistent. Jag tyckte om det men kände att jag hade kapacitet för mer och jagade möjligheten som projektledare. Det var ett utmanande jobb, jag lärde mig mycket och kände mig redo för en internationell roll och mer ansvar. Så när en ny roll som Global Business Analyst på vårt huvudkontor i Sverige dök upp tvekade jag aldrig. Jag leder nu vårt Global Consumer Insights Team, och jag känner mig mycket privilegierad att vara med ett företag som låter mig växa. ”

Clement Begue
Huvudkontoret, Hyllie
Började på Atos Medical: 2012

 

Hör berättelser från våra anställda

I den här filmen berättar Storm hur en typisk dag ser ut i hans roll på Atos Medical. Hör hans inspirerande historia om att delta i ett Communnity Event och bevittna hur en kund återfår sin röst!

Lyssna på varför Yumi tycker att Atos Medical är en speciell arbetsplats!